onsdag 2 januari 2013

Tacopaj LCHF

LCHF TACOPAJ
 

Pajskal:
4 ägg, 1dl grädde och 2msk smör.
Smält smöret i pajformen i ugn, 225*C.
Vispa hastigt ihop äggstanningen och grädda till torr yta med ordentlig färg.
Ta ut och låt formen vila.

Pajinnehållet:
400gram köttfärs (använde älgfärs), 1 krossad vitlöksklyfta, smör till stekning, 1msk tomatpuré, 2msk glutamatfri tacokrydda, 0,5dl vatten, halverade körsbärstomater, skivade lökringar, 2dl riven ost, 1dl grädde, 0,5dl creme fraische.

Bryn färsen med vitlök och kryddor i smör. Tillsätt vattnet och låt puttra tills vätskan kokat in. Riv osten och blanda med grädde och creme fraische. strö ut köttfärsröran på pajbotten och fördela tomat samt lök på toppen. Häll oströran överst och grädda 10-15 minuter, på 225*C, eller tills ytan ser aptitligt inbjudande ut.

ÄT OCH NJUT!
Jag lovar, hur gott som helst!

1 kommentar:

  1. Tack för dina goda råd och denna ska jag absolut prova, älskar taco.

    SvaraRadera